Welk speelgoed is geschikt voor in bad?

Er is niets lekkerder dan spelen in bad met badspeelgoed. Kinderen van alle leeftijden vinden het heerlijk om hiermee te spelen in het warme water. Er is badspeelgoed dat geschikt is voor een baby maar ook voor de iets oudere kinderen is er badspeelgoed. Wist je dat er ook badspeelgoed is zonder gaatje? Het speelgoed kan zo nooit vollopen met water.

Badspeelgoed 2020 - Wat is het beste badspeelgoed

(populairste speelgoed, update: 2024)

Het speelgoed voor in bad zorgt voor veel plezier. Er zijn grote speeltjes maar er is ook klein speelgoed zoals het bekende badeendje. Door gebruik te maken speciaal badspeelgoed kun je kinderen leren dat in bad gaan niet eng of vervelend hoeft te zijn. Welk speelgoed voor in bad is nu het meest geschikt voor kinderen?

 

Top 10 badspeelgoed:

1. Badeendjes

Badspeelgoed badeendjes

Met stip op één staan de bekende badeendjes. De badeendjes zijn het meest populaire badspeelgoed voor kinderen (maar ook voor volwassenen). De badeendjes zijn in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar.


 

2. Speelsets

Badspeelgoed speelsets

Met een leuke speelset voor in bad kun je je prima vermaken! Wil je drijvend of zinkend speelgoed? Groot of klein? De verschillende speelsets hebben het allemaal.


 

3. Dieren

Badspeelgoed dieren

Dieren voor in bad zijn erg leuk! Je kunt er niet alleen lang mee spelen, het ziet er ook nog eens erg gezellig uit. Welke dieren wil jij mee in bad?


 

4. Speelfiguren

Badspeelgoed speelfiguren

Met welk speelfiguur wil jij een duik nemen in het bad? Verschillende bekende speelfiguren zijn er ook in mee te nemen in bad. Ga jij voor een actieheld of heb je liever een ander speelfiguur waarmee je in bad wilt?


 

5. Boten

Badspeelgoed boten

Een boot voelt zich helemaal thuis in het water. Je hebt ook boten met batterijen die zelf kunnen varen door het water! Heb jij liever een piratenboot of een brandweerboot? Bekijk de boten voor in bad.


 

6. Educatief badspeelgoed

Badspeelgoed educatief

In bad kun je lekker spetteren maar je kunt er ook iets leren van het water. Wil je weten hoe dit gaat? Bekijk dan eens het educatieve badspeelgoed.


 

7. Jongens speelgoed

Badspeelgoed jongens

Speelgoed voor in bad, speciaal voor jongens!


 

8. Meisjes speelgoed

Badspeelgoed meisjes

Speelgoed voor in bad, speciaal voor meisjes!


 

9. Haba badspeelgoed

Badspeelgoed Haba

Haba badspeelgoed is één van de populaire merken met veel soorten badspeelgoed. Je kunt hiermee lekker spelen in het warme badwater.


 

10. Munchkin speelgoed voor in bad

Badspeelgoed Munchkin

Een ander bekend merk is Munchkin. Het merk heeft leuke verschillende speeltjes waarmee je in bad veel vermaak hebt.


 

Beste badspeelgoed 2024

Wat is het beste badspeelgoed van 2024? Op basis van de reviews en eigen beoordelingen kan bepaalt worden welk speelgoed nu het allerbeste is. In de bovenstaande top 10 kun je het beste speelgoed voor in bad bekijken. Periodiek wordt het nieuwe speelgoed getest en wordt de lijst aangepast zodat altijd het beste badspeelgoed in bovenstaande top 10 wordt weergegeven.

Badspeelgoed zonder gaatjes

Er is niets vervelender dan speelgoed voor in bad met een klein gaatje onderin. Hier wordt water ingezogen omdat het speelgoed vacuüm trekt en dit water gaat er vervolgens niet meer uit. Dit water kan erg vies worden en kan op termijn zelfs gevaarlijk worden door de schimmels en bacteriën die er in kunnen groeien. Kies daarom altijd badspeelgoed zonder gaatjes. Of, indien er een gaatje in moet zitten vanwege de lucht, een ventiel waardoor het water altijd volledig uit het badspeelgoed kan lopen en berg het droog op.

Welk badspeelgoed wordt veel gebruikt en is door ons als beste beoordeeld? Met behulp van de top 10 badspeelgoed kun je kijken wat als beste is getest. Voor de verschillende leeftijden en speciaal voor een baby kun je het badspeelgoed in de top 10 bekijken.

Welk badspeelgoed voor kinderen

Er is een groot aanbod aan speelgoed dat je in bad kunt gebruiken. Er zijn complete water kastelen die veel ruimte in beslag nemen. Zit je alleen in bad dan kun je hier prima mee spelen. Zit je echter met meer in bad dan kun je hier al snel ruimte gebrek door krijgen. In onderstaande top 10 zie je welk badspeelgoed voor kinderen als beste is getest.

Badspeelgoed voor een baby

Voor een baby maak je gebruik van ander speelgoed dan voor een jongen of meisje van 3 jaar. Er is speciaal babyspeelgoed voor in bad. Het speelgoed voor een baby voor in bad is eenvoudig te herkennen aan de eenvoudige uitvoering, Het materiaal is zacht en er zijn geen kleinere onderdelen.

Speelgoed voor in bad 1 jaar

Voor de leeftijd van 1 jaar is er al erg leuk speelgoed voor in bad verkrijgbaar. In de bovenstaande top 10 kun je het speelgoed voor in bad zien wat geschikt is voor de leeftijd van 1 jaar. Ook oudere kinderen kunnen met dit speelgoed veel plezier beleven. Vanaf 1 jaar kan het speelgoed voor in bad ook een educatief karakter hebben.

Speelgoed voor in bad 2 jaar

Wat is leuk om mee te spelen in bad als je 2 jaar bent? Het speelgoed voor een kind van 2 jaar is alweer iets moeilijker dan voor een baby of een kind van 1 jaar oud. Denk daarbij aan een stukje behendigheid zoals de Octopus. Ook is het speelgoed voor in bad 2 jaar geschikt voor kinderen die jonger of ouder zijn. Dit ligt ook aan de ontwikkeling van het kind.

Speelgoed voor in bad 3 jaar

Kinderen die 3 jaar zijn kunnen zich in bad goed zelf redden. Echter zijn ze nog niet begonnen met zwemles. Het is daarom altijd belangrijk om bij het kind te blijven. Het speelgoed voor in bad voor 3 jaar en ouder bevat bijvoorbeeld boekjes om te lezen of bootjes om mee te varen. Een mooie grote piratenboot zorgt voor veel speelplezier

Speelgoed voor in bad 4 jaar

Hoe ouder het kind wordt, hoe leuker het wordt. Vanaf de leeftijd van 4 jaar is zwemles een gangbare leeftijd. je kunt in bad niet alleen oefenen met wat je tijdens zwemles hebt geleerd, je kunt natuurlijk ook lekker spelen in het warme water. Het speelgoed voor in bad voor een kind van 4 jaar bestaat vaak uit wat groter speelgoed. Een kasteel, piratenboot of een visspel zorgen voor veel vertier in bad.

 

Nog meer speelgoed inspiratie nodig?

Kijk dan eens naar Babyspeelgoed, PAW patrol of speelgoed 2 jaar.