Zoek je naar het leukste speelgoed voor een kind van 1 jaar? Je baby is net 1 jaar oud geworden. Hoewel het misschien nog een klein wezentje lijkt, heeft het zich in de afgelopen maanden al verschillende vaardigheden aangeleerd. Je kunt je dus afvragen: ‘Welk type speelgoed past daarbij?’ Op bol.com vind je het beste speelgoed.

Speelgoed 1 jaar

Bekijk op bol.com:


Tip: 
Nominatie speelgoed van het jaar 2021:

 

De producten moeten allereerst van hoge kwaliteit zijn, want je wilt wel dat je kindje veilig moet kunnen spelen. Wanneer je kind 1 jaar oud is geworden, is de kans erg groot dat hij of zij al kan lopen of kruipen en allerlei nieuwe voorwerpen grondig gaat onderzoeken.

Populair speelgoed kind 1 jaar 2021

Velen kunnen dan ook blokjes opstapelen, balletjes gooien of enkele woordjes uitspreken. Om de ontwikkeling van je 1 jarige te stimuleren, wordt speelgoed je aangeraden voor een kind van 1 jaar.

Bekijk op bol.com:

 

Speelgoed 1 jaar top 10:

1. Zoekspelletjes

Een kind van 1 jaar vind speelgoed geweldig. Hij of zij hoort het geluid en moet op onderzoek uit. Al spelenderwijs leert een kindje hier veel van.

Bekijk SPELLETJES

 

2. Loopspeelgoed

Leren lopen is voor kinderen van 1 jaar belangrijk, ze willen het zelf maar al te graag, lekker de wereld verkennen. Voor jongens en meisjes zijn deze loopwagens populair.

Bekijk LOOPSPEELGOED

 

3. Voertuigen

Spelen met een brandweerauto of een helikopter, kinderen van 1 jaar vinden het erg leuk. Ook voor meisjes zijn er voertuigen die hen aanspreekt.

Bekijk VOERTUIGEN

 

4. Speelkleden

Heerlijk liggen en spelen met alle frutseltjes.

Bekijk SPEELKLEDEN

 

5. Speelgoed motoriek

Bouw de toren op en leer de kleuren.

Bekijk SPEELGOED

 

6. Motoriek speelgoed

Erg leuk speelgoed, kindjes zijn er dol op. Lekker rollen met de ballen.

Bekijk SPEELGOED

 

7. Dierspeelgoed

Kinderen van 1 jaar zijn dol op speelgoed van dieren. Al spelende leren kinderen hoe de vormpjes in elkaar passen.

Bekijk SMARTMAX

 

8. Blokken

Wie heeft er vroeger niet mee gespeeld? Kinderen van 1 jaar vinden het heerlijk om met blokken te spelen, kleuren zijn er voor jongens en meisjes.

Bekijk HOUTEN SPEELGOED

 

9. Kubus

1 jarige kinderen vinden het leuk om met een kubus dingen te ontdekken, zoals geluidjes en lichtjes.

Bekijk EDUCATIEF SPEELGOED

 

10. Loopspeelgoed

Leren lopen en bouwen, kinderen zijn er dol op.

Bekijk HOUTEN SPEELGOED

 

 


Tip: 
Nominatie speelgoed van het jaar 2021:

 

Speelgoed kind 1 jaar

Hier vind je dan ook een grote diversiteit aan leerzame producten, zoals knuffels om hun sociale vaardigheden mee te oefenen, maar ook meer avontuurlijke items waarmee de fijne motoriek gestimuleerd wordt, zoals het goed leren werken met de handjes middels het aanraken van figuurtjes. Door de vele geluiden en vormpjes wordt een kind van 1 jaar enthousiast en gaat het zichzelf spelenderwijs technieken aanleren. Wil je je baby graag op een leerzame ontdekkingstocht vol knuffels en avontuur laten gaan? Kies dan voor educatief speelgoed. Want, een goede basis, daar begin je vroeg mee…

 

Of bekijk een andere leeftijd: