Speelgoed kind 2 jaar tips 5-sterren beoordeling

Wat is het beste speelgoed voor een kind van 2 jaar? Ontdek het in onze top 10 met speelgoed tips en advies voor jongens en meisjes. Tijd dus voor nieuwe avonturen! Maar, wat is nu geschikt speelgoed voor 2 jarigen? Op bol.com vind je het beste speelgoed.

 

Waar moet je op letten wanneer je een speelgoed cadeau zoekt voor een kind van 2 jaar? Het kindje heeft al veel nieuwe technieken geleerd, zoals het kunnen lopen en rennen. De motorische ontwikkeling wil je voortzetten met speelgoed waarbij ze bewegingen moeten toepassen, zoals speciale fietsjes of hobbelpaardjes. Ontdek onze tips hieronder.

 

Speelgoed 2 jaar top 10:

1. Duplo en bouwen

Bouwspeelgoed - leeftijd 2 jaar

Voor jongens en meisjes van 2 jaar is duplo geschikt, kindjes vinden het leuk om te bouwen. Doordat duplo bestaat uit grote blokken, is het voor kindjes van 2 jaar geschikt.


 

2. Smartmax magneet speelgoed tip!

Speelgoed tips - leeftijd 2 jaar

Spelen met dieren is populair onder 2 jarigen. Wat maakt het nog leuker? Magneten! Leer kinderen spelen en ontdekken met het speelgoed van smartmax.


 

3. Schrijfspeelgoed

Speelgoed 2 jaar - Tekenen

Tekenen zonder papier? Kindjes zijn dol op dit tekenspeelgoed dat telkens opnieuw gebruikt kan worden.


 

4. Taalspelletjes / Educatief

Speelgoed 2 jaar - Educatief speelgoed

Woordjes en klanken leren met mijn eerste 100 woordjes. Jongens en meisjes van 2 jaar vinden dit erg interessant.


 

5. Bumba speelgoed tip!

Speelgoed 2 jaar - Bumba

Is je kindje een Bumba fan? Koop dan dit speelgoed, een 2 jarige is dol op de geluidjes en kleuren van dit speelgoed.


 

6. Voertuigen

Speelgoed 2 jaar - Voertuigen

Wat vinden kindjes het toch fijn om met auto’s of andere voertuigen te spelen. Jongens en meisjes zijn er dol op.


 

7. Buitenspeelgoed

Speelgoed 2 jaar - Buitenspeelgoed

Bol.com heeft enorm veel mooi en leuk buitenspeelgoed. Of je nu op zoek bent naar een glijbaan, schommel of zandbak. Bekijk het assortiment en doe inspiratie op.


 

8. Knutselen

Speelgoed 2 jaar - Creatief speelgoed

Lekker kleien en leren tegelijk. Kindjes van 2 jaar zijn dol op kleien, het is goed voor de motoriek en kindjes leren wat er gebeurd wanneer er kleuren gemengd worden.


 

9. Poppen

Poppenspeelgoed - leeftijd 2 jaar

Kinderen van 2 jaar zijn dol op het spelen met poppen. Er zijn vele soorten poppen te koop, voor jongens en meisjes. Interactieve poppen kunnen geluid maken en zijn hierdoor populair.


 

10. Houten speelgoed

Houten speelgoed - leeftijd 2 jaar

Houten speelgoed voor een kind van 2 jaar ziet er stoer uit. Het is ook nog eens stevig en maakt vaak minder geluid dan plastic speelgoed.


 

 

Speelgoed kind 2 jaar 2024 populair

Ben je op zoek naar geschikt speelgoed voor een kindje met de leeftijd van 2 jaar? Voor zowel jongens als meisjes vind je in de top 10 populair speelgoed van 2024. Deze cadeautips helpen je bij het vinden van het juiste cadeau.

Wat geef je een kind van 2 jaar? Het kan soms een uitdaging zijn om het juiste cadeau te vinden voor een 2-jarige. Wat zijn zijn of haar interesses en wat is momenteel populair? Aan de hand van onze top 10 geven wij je een beeld van veel verkocht speelgoed in 2024.

Sinterklaas

Op 5 december is het pakjesavond, veel mensen vieren dit samen met kinderen. Wanneer je zelf bijvoorbeeld geen kinderen hebt is het soms moeilijk om in te schatten wat een 2-jarige leuk vindt qua speelgoed. Onze top 10 kan je gebruiken om een beeld te krijgen van de interesses van een jongen of meisje van 2 jaar. Een goed cadeau is hiermee zo gevonden.

Kerst

Ook tijdens Kerst geven veel mensen een cadeau aan kinderen. Onder de kerstboom liggen de cadeaus geduldig te wachten. De top 10 met speelgoed kan je ook hiervoor gebruiken om een beeld te krijgen van veel verkocht speelgoed van dit moment.

Cadeau kind 2 jaar

Een kind van 2 jaar heeft zich al behoorlijk ontwikkeld. De fijne motoriek kan worden gestimuleerd met blokjes in allerlei kleuren en maten. Ook leert een peuter steeds meer vormpjes en geluiden te ontdekken. Maar, wat hoort eigenlijk bij elkaar? Al deze ontwikkelingsfases kunnen versterkt worden door te kiezen voor educatief speelgoed. Op een vermakelijke en avontuurlijke wijze leert je kindje niet alleen zijn of haar -fijne- motoriek te verbeteren, ook de kennis wordt spelenderwijs vergroot.

Ontdek de leuke sinterklaascadeautjes en kerstcadeautjes voor een kind van 2 jaar.

Andere leeftijd? Bekijk dan eens:

 

Wist je dat er op YouTube allemaal leuke en leerzame filmpjes staan van bijvoorbeeld Duplo? Een 2-jarige vindt het geweldig! Op de officiële website van Lego kan je ook spelletjes spelen, speciaal voor kinderen.