Populair buitenspeelgoed 2024

Op zoek naar het leukste buitenspeelgoed van dit moment? Dit jaar brengen we meer tijd door in onze tuin, met deze top 10 vermaken kinderen zich opperbest buiten. Populair op zijn momenteel de trampolines, zwembaden en skeelers, je bekijkt al het prachtige speelgoed voor buiten op bol.com hieronder.

Buitenspeelgoed peuter

Peuters zijn dol op buitenspelen! Met het juiste buitenspeelgoed kan je ze geen groter plezier doen. Het meest populaire speelgoed voor buiten hebben wij voor je in een top 10 gezet. Peuters zijn dol op deze producten en zullen er veel plezier van beleven.

Buitenspeelgoed per leeftijd

Voor welke leeftijd is het buitenspeelgoed geschikt? Onderstaande top 10 lijst geeft een overzicht van de meest populaire producten van 2024. Deze producten worden momenteel veel besteld en hebben goede beoordelingen van gebruikers. Bij elk speelgoed kan je bij de beschrijving lezen wat de aanbevolen leeftijd is.

Speelgoed voor buiten zomer 2024

Door de uitzonderlijke situatie zijn we met z’n allen deze zomer veel meer thuis en in de tuin dan normaal. Het is daarom aan te raden om goed en geschikt speelgoed voor buiten te kopen waarmee je kinderen heerlijk kunnen spelen. Dit is goed om verveling tegen te gaan. De populairste producten voor de zomer van 2022 kan je vinden in onderstaande top 10.

 

Top 10 buitenspeelgoed:

Bekijk deze categorieën op bol.com:

1. Trampolines

Heerlijk springen op een trampoline! Kinderen kunnen zich uren vermaken op een goede trampoline. Er zijn verschillende soorten, groot en klein en met en zonder net.


2. Zwembaden

Een zwembad in je eigen tuin? Met de zwembaden van o.a. Intex is dit geen probleem. Een zwembad is ideaal om lekker af te koelen in de zomer van 2022. Zwembaden zijn er in alle soorten en maten, van groot tot klein.


 

3. Spelletjes, bijvoorbeeld KUBB original

Dit originele spel is leuk om te doen met kinderen. Grotere kinderen kunnen dit zelfstandig doen.


 

3. Waterspeelgoed

Wat is er voor kinderen leuker dan lekker met water spelen? Het ideale buitenspeelgoed voor de zomer van 2022. Kinderen zullen uren speelplezier beleven aan dit waterspeelgoed.


 

5. Glijbaan

Nog een keer! Kinderen zijn dol op glijbanen, lekker hard ervan af. Glijbanen voor buiten zijn er in diverse soorten en maten.


 

6. Speeltoestellen

Eenvoudig in elkaar te zetten. Kinderen zijn gek op klimmen en schommelen.


 

7. Doelen voor voetbal of hockey

Een potje voetballen buiten of een wedstrijdje hockey spelen? Met deze kleine doeltjes wordt het een spannende wedstrijd. De doeltjes zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar en zijn geschikt voor vrijwel elke tuin.


 

8. Fietsen en Skelters

Racen! Skelters zijn altijd populair om lekker mee buiten te spelen. Voor jongens en meisjes zijn er diverse soorten skelters verkrijgbaar. Een goed merk is berg.


 

9. Skeelers

Skeeleren is enorm populair in 2022, heel veel kinderen doen dit. Lekker buiten spelen en sporten tegelijk.


 

10. Zandbak

Kinderen zijn dol op dit buitenspeelgoed. Lekker spelen in het zand, kastelen maken of autobanen. Zandbakken zijn er in diverse soorten en maten, voor elk budget.