Welk speelgoed voor een kind van 7 jaar?

Met de leeftijd van 7 jaar is de peuter en kleutertijd voorbij en begint het junior speelgoed. Wat voor speelgoed past goed bij de leeftijd van 7 jaar en welk speelgoed is erg populair? Het best geteste speelgoed voor een 7 jarig kind kun je bekijken in de handige top 10 op deze pagina. Altijd het beste speelgoed met de beste reviews en beste beoordelingen.

Het vinden van leuk speelgoed kan soms een lastig karwei zijn. Kinderen hebben vaak al veel speelgoed en de keuze voor 7 jaar speelgoed lijkt met de dag groter te worden. Met behulp van een top 10 kun je de zoektocht een stuk eenvoudiger maken.

Speelgoed kind 7 jaar

De top 10 speelgoed voor 7 jaar laat zien welk speelgoed een absolute must is voor een 7 jarige jongen of meisje. Benieuwd welk speelgoed dit is? Bekijk dan hieronder de top 10 met het meest populaire speelgoed voor een zeven jaar oude jongen of meisje.

 

Top 10 speelgoed kind 7 jaar:

1. Bouwen

Bouwspeelgoed - 7 jaar leeftijd

Het bouwen van gebouwen, voertuigen of bijvoorbeeld een knikkerbaan is een populaire bezigheid voor 7 jarige jongens en meisjes. Bekijk het populairste bouwspeelgoed van dit moment hieronder.


 

2. Hobby

Creatief speelgoed - leeftijd vanaf 7 jaar

Kinderen in de leeftijd van 7 jaar zijn dol op hobby’s en knutselen. Of het nu gaat om kleuren en tekenen of het maken van een creatie met kralen, kinderen zijn dol op dit knutsel speelgoed.


 

3. Spelletjes

Populaire bordspellen - 7 jaar

Spelletjes zijn er in vele soorten. De meest verkochte en populairste spelletjes voor jongens en meisjes zie je hieronder. Leerzaam en leuk tegelijk en ideaal als cadeau voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerst.

 

4. Games

Voetbal spel - 7 jaar

Wat zijn de beste games voor kinderen van 2024? Onderstaande games zijn populair onder kinderen van 7 jaar, voor zowel jongens als meisjes.


 

5. Educatief speelgoed

Educatief speelgoed - 7 jaar

Spelen en leren tegelijk, dat is nog eens handig! Kinderen van 7 jaar willen graag van alles weten, met dit speelgoed kunnen ze leren tijdens het spelen. Bekijk het beste educatieve speelgoed hieronder.


 

6. Kinderboeken

Kinderboeken - 7 jaar

Zelf lezen of voorgelezen worden? De kinderboeken voor kinderen in de leeftijd van 7 jaar zijn er om te leren lezen maar ook om lekker voorgelezen te worden.


 

7. Consoles

Spelcomputer cadeautips - 7 jaar

Gamen is uitermate populair, de best verkochte consoles bekijk je hieronder. Populaire consoles zijn Playstation, Xbox en Nintendo. Ook games voor deze consoles zijn populair onder kinderen van 7 jaar.


 

8. Kralen sieraden

Creatief speelgoed

Zelf sieraden maken, het kan met dit leuke speelgoed. Maak met kralen de mooiste armbanden, een creatief cadeau.


 

9. Pokémonkaarten

Pokemonkaarten cadeautip

In de verpakking zitten 10 Pokémon kaarten. Deze cadeautip is geschikt voor kinderen van 7 jaar. Jongens en meisjes zijn dol op dit cadeautje. Ook geschikt als schoencadeautje.


 

10. Bestuurbare auto

Bestuurbare auto - speelgoed 7 jaar

Racen met een bestuurbare auto. Jongens en meisjes zijn er dol op. Goed voor de ontwikkeling en erg leuk om te doen! Bekijk de cadeautip hieronder.


 

Tip! Speelgoed van het jaar 2023

Speelgoed van het jaar - 7 jaar

Bekijk het speelgoed van het jaar. Welk speelgoed is genomineerd voor de titel “Speelgoed van het jaar 2023” voor deze leeftijd? Bekijk het populairste speelgoed hieronder.


 

 

Welk speelgoed 7 jarige

Bij menig online speelgoedwinkel kun je honderden producten zien die geschikt zijn voor de leeftijd van 7 jaar. Om door het bomen het bos te kunnen blijven zien is het handig om te gaan filteren. Waar liggen de interesses en welke onderwerpen vindt hij of zij leuk. Welk speelgoed de 7 jarige leuk vindt is daarvan namelijk afhankelijk. Is iemand erg avontuurlijk en dol op Freek Vonk of is het bouwen van een groot gebouw met lego meer zijn of haar ding? Je kunt hier rekening mee houden. Welk speelgoed dan het meest geschikt is voor de 7 jarige wordt op deze manier al eenvoudiger zoeken.

Beste speelgoed 7 jaar van 2024

 

Wat bepaalt nu of speelgoed voor de leeftijd van 7 jaar een goede beoordeling krijgt, misschien wel genomineerd wordt tot speelgoed van het jaar en wanneer wordt een product populair? Beoordelingen en reviews maar ook influencers bepalen voor een groot deel wat het beste speelgoed is. Wordt iets goed beoordeeld dan wordt hier positief over geschreven en krijgt het speelgoed veel aandacht. Het beste speelgoed voor zeven jaar oude kinderen is door vele mensen getest. De ervaringen worden gedeeld en bepalen welk speelgoed zorgt voor het meeste plezier (En natuurlijk niet snel kapot gaat).

Populair speelgoed 7 jaar

Hoe meer publiciteit een bepaald artikel krijgt, hoe populairder het wordt. Het populaire speelgoed voor de leeftijd van 7 jaar is voorzien van de beste beoordelingen. Het speelgoed wordt als beste getest en kan zonder problemen vele jaren meegaan. Als je op zoek bent naar populair speelgoed kom je vaak uit bij de kende merken van Lego, Nerf, Jumbo of Playmobil. Deze merken hebben een breed assortiment waaruit gekozen kan worden. In de ‘top 10 speelgoed 7 jaar’ kun je zien welk speelgoed het meest populair is.

Cadeau 7 jaar jongens

Voor jongens in de leeftijd van 7 jaar is er veel stoer speelgoed te koop. Wat dacht je van een Nerf Gun of een uitdagend bordspel? Ook het bouwen van een kasteel met Lego zorgt voor vele uren speelplezier. De top 10 met cadeaus kan je gebruiken voor verjaardagen, Sinterklaas en kerst.

Cadeau 7 jaar meisjes

Lego Friends wordt steeds populairder en wordt soms gezien als de vrouwelijke variant van Lego City wat bij jongens nog steeds het meest populairste speelgoed is. Op de lijst met speelgoed voor meisjes komt ook Playmobil vaak terug. Bij meisjes is dit een veel gevraagd cadeau. In de top 10 speelgoed kun je dit dan ook terugvinden. De cadeautips kan je gebruiken voor verjaardagen, Sinterklaas en Kerstmis.

 

Nog meer speelgoed inspiratie nodig?

Kijk dan eens naar speelgoed voor 6 jaar, Racebanen of educatief speelgoed.