Opzetzwembaden Top 10

Wat zijn de populairste opzetzwembaden van 2024? Zwembaden voor in de tuin zijn populairder dan ooit, veel Nederlanders blijven namelijk thuis deze zomer en het wordt ook nog eens tropisch warm! Wat is er dan lekkerder dan een verfrissende duik in je eigen opzetzwembad. Houd er rekening mee dat de vraag veel groter dan normaal is, wacht daarom niet te lang wanneer je een mooi zwembad op bol.com hebt gezien die nog op voorraad is.

Populairste opzetzwembaden 2020

Let op: Onze top 10 bestaat uit zwembaden met een snelle levertijd (1 dag meestal). De opzetzwembaden worden in de zomermaanden zeer veel verkocht en zijn hierdoor sneller uitverkocht dan normaal. Wacht niet te lang met bestellen.

Opzetzwembaden Intex en Bestway

Intex en bestway zijn bekende merken op het gebied van opzetzwembaden voor in de tuin. Het merk staat bekend om de goede prijs-kwaliteit verhouding. Voor elk budget is er een geschikt zwembad te verkrijgen. De opzet zwembaden zijn in verschillende maten verkrijgbaar, de meestverkochte maten zijn:

  • 300×200 cm
  • 366 cm rond

Rond of vierkant

Ben je op zoek naar een rond of vierkant opzetzwembad? Beide baden hebben een fraai uiterlijk met de bekende blauwe kleur. De kleur blauw doet aan de helderblauwe zee denken en staat voor water. Wat past het beste in jouw tuin, een rond of vierkant zwembad? In verschillende formaten kan je kiezen uit een exemplaar dat rond of vierkant is.